Krikand Dansk


Varenummer: 3605103 STK
Krikanden er en lækkerbisken, der kombinerer en fyldig vildtsmag med den dejlige smag af and – perfekt til efterårets lækre tilbehør af rodfrugter, nødder, kål og modne frugter. Krikanden er lille og buttet og vejer ca. 140-170 g pr. stk. Kødet er meget mørkt og magert med en dejlig smag af både vildt og and. Den lille, buttede krikand er Danmarks mindste andefugl. Den holder helst til ved næringsfattige vådområder som hedemoser, hvor den mæsker sig i myggelarver, små snegle og frø fra vandplanter. Krikanden er en ”ægte” vild fugl, der ikke opdrættes og sættes ud. Den er derfor efterhånden sjælden i Danmark, fordi dens yngleområder er blevet inddraget til landbrug, og der skydes derfor kun få krikænder på jagt. Jagtsæsonen for krikand går fra 1. september til 31. december. De krikænder, du får fra Kalu, er naturligvis dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Pakkestr140-170 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningFILM
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.