Kogt Fougerac skinke u/ben

Kogt Fougerac skinke u/ben


Varenummer: 7013801 STK
Den kogte fougeracskinke ser lækker og appetitlig ud på frokostbuffeten eller i sandwichen med sine flotte, store, lyserøde skiver, og smagen lever helt op til udseendet. Fougeracskinken fra Chazal har en flot struktur og en mild, let salt smag. Den er uden kunstige tilsætningsstoffer. Chazal blev grundlagt i 1976 af Alain Chazal, som stadig sidder ved roret i det østfranske familiefirma. Chazal samler det bedste inden for regionale, franske charcuterispecialiteter til delikatesseforretninger, catering og slagtere. Deres autentiske, rustikke charcuteri og pateer bærer i smag og konsistens præg af de stolte håndværkstraditioner, som familien Chazal holder i hævd, samtidig med at produktionen er topmoderne og lever op til alle krav om sporbarhed og kontrol.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
PakkestrCa. 7,3 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.