Ketchup Curtice Brothers 380 gr

Ketchup Curtice Brothers 380 gr


Varenummer: 7204503 STK
Det her er smagen af ketchup  På burgeren, til ovnfritter, til brunchen på en god hot dog.... Ketchup er uundværlig, og hvorfor ikke bruge den bedste af slagsen dvs. en velsmagende økologisk tomatketchup der rent faktisk smager af tomat.  Ketchuppen er unik i sin ingredienssammensætning og består af den rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra pure eller koncentrat - æble, krydderier, sukker og atlanterhavssalt tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.  ’Vores projekt begyndte med det mest basale spørgsmål, hvad er ketchup? Wikipedia gav os en kort beskrivelse af terminologien og et lille foto af en ketchup reklame fra Curtice Brothers i 1868. Uden rigtig at have nogen egentlig hensigt fulgte vi denne nostalgiske reference og fandt ud af at dette brand med et strejf af romantik var blevet opgivet. Vi besluttede at fortsætte historien og blev til de nye Curtice Brothers.’  Her i en variant til f.eks. supermarkeder.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr380 gr/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.