Hel kanin uden hoved

Hel kanin uden hoved


Varenummer: 4001001 STK
Den hele kanin er lækker både helstegt og i en fyldig ragout. Kaninkødet er lyst og magert og kan ved første øjekast minde lidt om kyllingekød, men i struktur minder det mere om kalvekød. Smagen er mild og delikat og kan let spille sammen med mange former for tilbehør. Kanin blev tidligere hånligt kaldt “portnermad” i Frankrig, fordi portnerne i de finere huse ofte holdt kaniner i gården. I dag har de med deres delikate, lyse kød vundet indpas på de finere restauranter. Skær kaninen i 8 stykker, krydr med salt og peber, og brun stykkerne af i en gryde. Hæld væske og urter ved, og lad kødet simre i ca. 40 minutter.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,3-1,7 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.