Halv kanin u/hoved

Halv kanin u/hoved


Varenummer: 4070201 KRT
Kaninens delikate smag gør, at den kan bruges til mange smagssammensætninger, fx i en ragout med hvidvin og perleløg eller en pastaret med tomat og basilikum. Kaninkødet er lyst og magert og kan ved første øjekast minde lidt om kyllingekød, men i struktur minder det mere om kalvekød. Smagen er mild og delikat og kan let spille sammen med mange former for tilbehør. Kaninerne opdrættes af Loeul et Piriot, en af Frankrigs største kaninproducenter. Produktionen lever op til EU’s regler om veterinærkontrol, fødevaresikkerhed og sporbarhed i produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 bk/krt
Pakkestr550-650 gr/bk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.