Kalu åbner to madsteder på SMUK

Charcuteri, ost, caviar og andebaguette på Smukfest 8.-12. august

Endnu en god grund til at tage på årets smukkeste festival. Kalu A/S har på årets Smukfest i Skanderborg 8.-12. august hele to steder du kan gå hen, når sulten melder sig.
Madbaren Kalunarisk slår dørene op onsdag den 8. august kl. 14.00 og forkæler dig med charcuteri, ost, caviar og specialiteter.
Er du mere til flûtes med pulled and så kom hen til Kalus madbod, Guldanden, hvor du kan købe de skønneste andebaguettes. 
Find restaurant Kalunarisk ved Stjernescenen lige mellem S’vinbar og Reebar. Find Guldanden overfor restaurant Kalunarisk
Følg restaurant Kalunarisk på Instagram og se fotos og nyheder før og under festivalen. 



Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.