Hele kalkunlår

Hele kalkunlår


Varenummer: 2420001 KRT
Låret fra de franske landkalkuner er lidt mørkere og mere fyldigt i smagen end det lyse brystkød med en mild kødsmag. De franske landkalkuner har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er fast og lidt mørkere end kyllingekød. De franske landkalkuner opdrættes hos Sovipor i Bretagnes milde kystklima. Kalkunerne går i stalde, hvor de har plads til at bevæge sig rundt og udvikle en sund muskulatur, og lever af 100 % vegetabilsk foder. De mindre kalkuner slagtes efter minimum 84 dage. De største kalkuner lever fra 100 og helt op til 500 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 kg/krt
Pakkestr0,7-1,5 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.