Røget kalkunbryst

Røget kalkunbryst


Varenummer: 2418321 KRT
Det røgede kalkunbryst kan bruges på mange måder, fx som pålæg til en nem og lækker frokostanretning eller forret eller som velsmagende fyld i en salat eller tærte. De franske landkalkuner har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er mørt og magert. Det bliver saltet og røget, hvilket giver det en let rosa farve og en mild, let saltet røgsmag. De franske landkalkuner opdrættes hos Sovipor i Bretagnes milde kystklima. Kalkunerne går i stalde, hvor de har plads til at bevæge sig rundt og udvikle en sund muskulatur og lever af 100 % vegetabilsk foder. Kalkunerne slagtes efter minimum 84 dage på et slagteri, der ligger højst 100 km fra producenten.
Vis mere
Vis mindre
Colli12-15 kg/krt
Pakkestr1,1 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.