Kalkun

Kalkun


Varenummer: 2403001 KRT
De franske landkalkuner har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er fast og lidt mørkere end kyllingekød. Det lyse brystkød har en mild kødsmag, mens lårkødet er mørkere og mere fyldigt i smagen. Kalkunen leveres uden indmad. Hele kalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige trekilos kalkun til den imponerende 20-kilos basse til Thanksgivingbordet. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også. De franske landkalkuner opdrættes hos Sovipor i Bretagnes milde kystklima. Kalkunerne går i stalde, hvor de har plads til at bevæge sig rundt og udvikle en sund muskulatur, og lever af 100 % vegetabilsk foder. De mindre kalkuner slagtes efter minimum 84 dage. De største kalkuner lever fra 100 og helt op til 500 dage.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli3 stk/krt
Pakkestr4-5 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.