Kalkun

Kalkun


Varenummer: 2402001 KRT
En hel landkalkun ser både imponerende ud og smager skønt. Den kan sagtens tåle at blive brugt til meget andet end Thanksgiving. De franske landkalkuner har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er fast og lidt mørkere end kyllingekød. Det lyse brystkød har en mild kødsmag, mens lårkødet er mørkere og mere fyldigt i smagen. Kalkunen leveres uden indmad. Hele kalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige trekilos kalkun til den imponerende 20-kilos basse til Thanksgivingbordet. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr3-4 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.