Kalu Gourmet kængurusteak

Kalu Gourmet kængurusteak


Varenummer: 4541103 KRT
De lækre kængurusteaks er lette at tilberede og har en skøn, fyldig smag. Prøv dem fx som et eksotisk indslag på grillen. Smag og udseende Kængurusteaks er fedtfattige og ekstremt møre med en dejlig, mild vildtsmag. Bør serveres rosastegte. Opdrætsvilkår Kænguruer hører hjemme på Australiens vidtstrakte græsstepper. Her hopper dyrene frit rundt i den bagende sol og gumler græsser og urter. De er nøjsomme og hårdføre dyr, der har tilpasset sig det australske klima, og de har været en vigtig fødekilde for aboriginerne i mange hundrede år. Mange australiere har dog endnu ikke fået øjnene op for, hvor lækkert kængurukød er, så meget eksporteres til Europa og USA – til vores held! Kænguruen er delvist fredet i Australien, men kun få rovdyr kan nedlægge en kænguru, så certificerede jægere driver kontrolleret jagt på dyrene for at holde bestanden nede. Kalus kængurukød flyves fersk til Deli Ostrich, eksperter i eksotisk vildt, i Belgien, hvor det bliver skåret op og pakket.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli8 pk/krt
Pakkestr2 stk/pk - 250 gr/pk
Opr. landBelgien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.