Kængurufilet

Kængurufilet


Varenummer: 4572021 PK
Kængurufileten er mager og meget mør med en dejlig, mild vildtsmag og bør serveres rosastegt. Kænguruer hører hjemme på Australiens vidtstrakte græsstepper. Her hopper dyrene frit rundt i den bagende sol og gumler græsser og urter. De er nøjsomme og hårdføre dyr, der har tilpasset sig det australske klima, og de har været en vigtig fødekilde for aboriginerne i mange hundrede år. Mange australiere har dog endnu ikke fået øjnene op for, hvor lækkert kængurukød er, så meget eksporteres til Europa og USA – til vores held! Kænguruen er delvist fredet i Australien, men kun få rovdyr kan nedlægge en kænguru, så certificerede jægere driver kontrolleret jagt på dyrene for at holde bestanden nede. Kalus kængurukød flyves fersk til Deli Ostrich, eksperter i eksotisk vildt, i Belgien, hvor det bliver skåret op og pakket.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 kg/krt
Pakkestr250-300 gr/stk - 3 stk/pk
Opr. landAustralien
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.