Kænguruer hører hjemme på Australiens vidtstrakte græsstepper. Her hopper dyrene frit rundt i den bagende sol og gumler græsser og urter. De er nøjsomme og hårdføre dyr, der har tilpasset sig det australske klima, og de har været en vigtig fødekilde for aboriginerne i mange hundrede år. Mange australiere har dog endnu ikke fået øjnene op for, hvor lækkert kængurukød er, så meget eksporteres til Europa og USA – til vores held! Kænguruen er delvist fredet i Australien, men kun få rovdyr kan nedlægge en kænguru, så certificerede jægere driver kontrolleret jagt på dyrene for at holde bestanden nede. Kalus kængurukød flyves fersk til Deli Ostrich, eksperter i eksotisk vildt, i Belgien, hvor det bliver skåret op og pakket.
| .jpg) |
|
Colli | 10 kg/krt |
|
Pakkestr | Ca. 300 gr/stk - 3 stk/pk |
|
Opr. land | Australien |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | FROST |
|
|