Indtast dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor. Vi bruger kun disse oplysninger til ordrebehandlingen. Vælg dernæst det antal julefugle du skal bruge. 

Der tages forbehold for udsolgte varer, først til mølle.

Du kan betale med kort eller MobilePay, når du henter din julefugl.
Der vil være et begrænset salg af andelår confit, hele ænder, udskæringer og terrines. Alt andet skal forudbestilles og kan ikke bestilles på dagen. 

Du skal hente din bestilling hos os i Slagtehusgade 18
Søndag den 22. dec. mellem kl. 10.00 og 14.00
Er du forhindret i at hente din julefugl søndag, så kontakt os på 33 24 12 22 eller kalu@kalu.dk og aftal tidspukt for afhentning. Henter du ikke din fugl, vil du blive faktureret efterfølgende.
Der tages forbehold for pris- og tastefejl, udsolgte varer samt evt. undervægt på den enkelte fugl, der er blevet pakket og faktureret.


Fornavn:
*
Efternavn:
*
Mobilnummer:
*
Mailadresse:
*
Canard Dombes effilé (med hoved og indmad)
3,5-4,0 kg/stk. 85,56 kr/kg incl. moms Denne perle af en and lever 84 dage og er kødfuld og velsmagende. Indmaden kan bruges til at lave den perfekte sauce.
Gul berberiand
3,0-3,5 kg/stk 85,63 kr/kg incl. moms Gult fjerkræ er en speciel race. Anden produceres i Bourgogne og kødet er mørkere end hos den hvide and. Super saftig og kødfuld.
Kalkun uden hals, uden indmad
4-5 kg/stk 71,88 kr/kg incl. moms Landkalkun fra Bretagne. Kalkunen smager fantastisk helstegt og farseret .
Fritgående gås uden hals, uden indmad
5-6 kg/stk 90,00 kr/kg incl. moms Fritgående gås fra familiefirmaet Roldrob i Polen. Gæssene har god plads og adgang til udearealer.
Økologisk Horsekær gås fra Sejerø UDSOLGT
4-6 kg/stk 176,00 kr/kg incl. moms Gæssene har græsset på saltholdigt græs og urter og fået masser af motion, og det giver en fyldig gåsesmag og saftigt kød med en fast struktur.
Hvid berberiand
2,7+ kg/stk 72,00 kr/kg Tørplukket kødfuld berberiand
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.