Italiensk ostekasse

Italiensk ostekasse


Varenummer: 9100603 STK
Kasse med 4 kilos assorterede oste. 1) Taleggio DOP Lagret ca. 600 gr. Rødkitost med let skimmel af grå- og blåskimmel. Smagen er aromatisk og cremet med noter af trøfler og svampe.2) Pecorino Sardo Brun 6 mdr. ca. 500 gr. Fast fåremælksost lagret i min. 6 mdr. Osten er meget velsmagende med en krydret, nøddeagtig smag og noter af røg. 3) Gorgonzola 6 kg DOP ca. 1 kg. Cremet blåskimmelost modnet 2-6 mdr. Osten har en mild, cremet smag med en god balance og et strejf af syre. 4) II Giotto ca. 750 gr. Halvfast let flagende ost med lys kerne. Osten har en duft af hø og kælder og en let nøddeagtig smag med noter af skimmel.5) Robiola oro Bianco grande ca. 500 gr. Rødkitost med spor af skimmel på skorpen. Osten har en cremet, mild men fyldig smag. 6) Tronchetto dei Guelfi ca. 650 gr. Halvfast rødkitost med naturskorpe, som danner skimmel ved lagring i grotter. Osten har en cremet smag af svampe med et strejf af syre
Vis mere
Vis mindre
Colli4 kg/krt
Opr. landDanmark
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.