Groft Noirmoutier salt i sæk

Groft Noirmoutier salt i sæk


Varenummer: 9800003 STK
Groft havsalt fra Ile de Noirmoutier giver delikat saltsmag og naturlig fugtighed til fx dit bagværk. Grove saltkrystaller af ubehandlet havsalt med en gråhvid farve og en nuanceret saltsmag. Det grove havsalt har en naturlig fugtighed, der gør det velegnet til bagværk. Ile de Noirmoutier er en lille ø ud for Frankrigs vestkyst. En tredjedel af øen er dækket af saltmarsk. Frem til 1970’erne faldt efterspørgslen, så der til sidst kun var 30 saltmagere tilbage – et håndværk og en lokal kultur var ved at gå tabt. I 1993 satte Aquasel sig for at bevare det gamle håndværk. I dag er der over 100 saltmagere på øen, og Fleur de Sel fra Noirmoutier regnes for noget af verdens fineste havsalt. Det grove havsalt bundfæller sig i de store saltvandsbassiner, som saltmagerne graver i marsken. Saltet bliver håndhøstet med et traditionelt træredskab og lagt til tørre i solen på bassinets kant. Det bevarer havsaltets naturlige mineraler og smagsstoffer.
Vis mere
Vis mindre
Colli1 stk/krt
Pakkestr25 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.