Flået hare

Flået hare


Varenummer: 5970121 STK
Lad harekødets sødlige vildtsmag få modspil af sæsonens modne bær og frugter, og servér en lækker efterårsanretning for dine gæster.  En flået hare vejer ca. 1,5-2,5 kg. Kødet er mørkt, men den vegetariske kost mildner vildtsmagen, og harens gode løbeevner – op til 80 km/t – giver magert kød med en fast struktur.  Haren holder til i nærheden af åbne marker, enge og hedeområder. Her hopper den omkring og spiser urter, græsser, og kan den komme ind i køkkenhaven, gnasker den også gerne kål, bønner og andre afgrøder i sig.   Harer får tre-fire kuld i løbet af ynglesæsonen, og det er også nødvendigt for at holde bestanden ved lige, for de små harekillinger er en lækkerbisken for rovfugle og mår, mens de voksne harer primært skal tage sig i agt for ræve, biler og ivrige jægere.  Jagtsæsonen for hare går fra 1. oktober til 15. december med nogle lokale variationer. De harer, du får fra Kalu, er naturligvis dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,5-2,5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.