Hakket lammekød Vibygård max.16 % fedt

Hakket lammekød Vibygård max.16 % fedt


Varenummer: 6668323 PK
Det friskhakkede kød bliver produceret af dansk Vibygård lammesmåkød - nakkefilet eller bov - max. fedtprocent 20. Brug det hakkede kød til lammedeller, köfta og meget andet. Dyrevelfærd og bæredygtighed er væsentlige omdrejningspunkter for Frank Hansen, som opdrætter Vibygårdlammene på Sydsjælland. Frank har mere end 25 års erfaring med fåreavl, og hans får og lam går ude det meste af året. Om foråret græsser de små, nye lam med deres mødre på økologiske kløvermarker, om sommeren går de som miljørigtige græsslåmaskiner på sjællandske naturplejearealer, og om efteråret bliver de igen lukket på økologisk kløver, inden de ved juletid kommer på stald i store bokse og bliver klippet. Her har de masser af halm og strøelse at buldre rundt i og fodres primært med hvidkløverwrap, der er godt for fårenes drøvtyggermaver. Lammene bliver slagtet på et mindre slagtehus i små hold på en dyreetisk forsvarlig måde, som stresser dyrene mindst muligt.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr400 gr/pk
Opr. landDanmark
PakningGASPAKKET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.