Gul berberiand, 'canard bien-être'

Gul berberiand, 'canard bien-être'


Varenummer: 1505501 KRT
Det franske firma Palmi d’Or i Bourgogne leverer denne store saftige and med det gule skind og kød. Ænderne lever af 100 % vegetabilsk foder i form af korn og majs. Alt er GMO frit. Gult fjerkræ er en speciel race som spises meget i Frankrig og Spanien. Kødet er lidt mørkere end hos den almindelige berberiand og meget mørt og saftigt. Skindet er desuden gulere i farven og den gule and er lidt større end en almindelig berberiand, den vejer 3-3,5 kg/stk. Efter 12 uger tørslagtes anden. I Frankrig tørplukker man ænder og dette giver en meget flot og velsmagende and uden det tab af smag, som kendetegner de vådplukkede ænder, som er behandlet med kogende vand. En spændende og velsmagende and til julebordet.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr2,8-3,5 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.