Gråandfilet m/skind Dansk
Kødet er mørkt, magert og fast med en mild, sødlig og delikat vildtsmag, da ænderne overvejende er vegetarer. Fileten bør steges rosa. De fleste har sikkert på et eller andet tidspunkt smidt brød ud til gråænderne i parken. Gråanden er en svømmefugl, der holder til ved vådområder, både de naturlige som Tøndermarsken og de mere menneskeskabte som Søerne i København. De spiser primært grønne vandplanter og frø – og så selvfølgelig brødrester. Ællingerne gufler insekter og krebsedyr i vandoverfladen. Jagtsæsonen for gråænder går fra 1. september til 31. december. Du kan få gråænder på frost hele året. Gråænder er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
| .jpg) |
|
Colli | 10 pk/krt |
|
Pakkestr | Ca. 100 gr/stk - 10 stk/pk |
|
Opr. land | Danmark |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|