Gråandebryst på ben

Gråandebryst på ben


Varenummer: 3601303 KRT
Kødet på et gråandebryst på ben er mørkt, magert og fast med en mild og delikat vildtsmag, da ænderne overvejende er vegetarer. Brysterne bør steges rosa.  De fleste har sikkert på et eller andet tidspunkt smidt brød ud til gråænderne i parken. Gråanden er en svømmefugl, der holder til ved vådområder, både de naturlige som Tøndermarsken og de mere menneskeskabte som Søerne i København. De spiser primært grønne vandplanter og frø – og så selvfølgelig brødrester. Ællingerne gufler insekter og krebsedyr i vandoverfladen. Jagtsæsonen for gråænder går fra 1. september til 31. december. Du kan få gråænder på frost hele året. Gråænder er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli10 stk/krt
PakkestrMin. 240 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.