Gråand Dansk

Gråand Dansk


Varenummer: 3601023 STK
En gråand vejer ca. 600-900 g. Kødet er mørkt, magert og fast med en mild og delikat vildtsmag, da ænderne overvejende er vegetarer. Skindet kan ikke steges sprødt som på en tamand, og brysterne bør steges rosa. Gråanden er en svømmefugl, der holder til ved vådområder, både de naturlige som Tøndermarsken og de mere menneskeskabte som Søerne i København. De spiser primært grønne vandplanter og frø – og så selvfølgelig brødrester. Ællingerne gufler insekter og krebsedyr i vandoverfladen. Jagtsæsonen for gråænder går fra 1. september til 31. december. Du kan få gråænder på frost hele året. Gråænder er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli16 stk/krt
Pakkestr700-1000 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.