En gråand vejer ca. 600-900 g. Kødet er mørkt, magert og fast med en mild og delikat vildtsmag, da ænderne overvejende er vegetarer. Skindet kan ikke steges sprødt som på en tamand, og brysterne bør steges rosa. Gråanden er en svømmefugl, der holder til ved vådområder, både de naturlige som Tøndermarsken og de mere menneskeskabte som Søerne i København. De spiser primært grønne vandplanter og frø – og så selvfølgelig brødrester. Ællingerne gufler insekter og krebsedyr i vandoverfladen. Jagtsæsonen for gråænder går fra 1. september til 31. december. Du kan få gråænder på frost hele året. Gråænder er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
| .jpg) |
|
Colli | 16 stk/krt |
|
Pakkestr | 700-1000 gr/stk |
|
Opr. land | Danmark |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | FROST |
|
|