Gåselår gras

Gåselår gras


Varenummer: 1920001 KRT
Gåselår gras bliver traditionelt brugt til confit d’oie i det franske køkken, men det fede lår kan også steges. Foie gras-gåsen har saftige lår med et højere fedtindhold under skindet end normalt. Kødet er mørt med en lækker gåsesmag. Gåselåret kommer fra gæs, der opdrættes til foie gras, de såkaldte “industrigæs”, selvom produktionen ikke foregår industrielt. Industrigåsen har nemlig i modsætning til landgåsen en hudfold under bugen, hvor den kan ophobe fedt, når den stopfodres.Gæssene går på friland i mindre flokke de første uger af deres liv og bliver fodret med GMO-frit korn og majs. De sidste to uger inden slagtning bliver gæssene stopfodret med majs. Det foregår, ved at landmanden kalder gåsen til sig, fører et tyndt rør ned i halsen forbi kråsen og lader majsen passere igennem. Dette foregår to gange om dagen og tager ca. 10 sekunder per gang.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli10 kg/krt
Pakkestr300-400 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.