Økologisk dansk Horsekær gås

Økologisk dansk Horsekær gås


Varenummer: 2007601 KRT
De økologiske Sejerøgæs gufler saltholdige græsser og urter, og det giver dem en helt særlig smag og struktur, som bare skal opleves. Den danske, økologiske gås har græsset på saltholdigt græs og urter og fået masser af motion, og det giver en særligt fyldig gåsesmag og saftigt kød med en fast struktur. Sejerø er helt fri for ræve, og det giver ro til de økologiske gæs, som går og snadrer på gården Horsekærs marker. Horsekærfolkene samarbejder også med opdrættere på andre småøer, der opdrætter efter de samme økologiske, bæredygtige metoder. Gæssene går de første uger i opvarmede gæslingestalde, og når de er store nok, bliver de lukket ud på økologisk dyrkede græsenge og tilsåede kornmarker. Her kan de selv nappe øens saltholdige græsser, urter og korn. De sidste uger op til slagtningen får de et tilskud af korn og kraftfoder. Gæssene slagtes på forskellige tidspunkter afhængigt af størrelsen. I sæson til jul.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr4-6 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.