Panerede boller med melorme

Panerede boller med melorme


Varenummer: 9834023 PK
De små, gyldne buggiboller gør det nemt at få de sunde, klimavenlige insekter på menuen. De små buggiboller med 6% melorme er panerede og stegt gyldne. Melorme har et højt indhold af proteiner, essentielle aminosyrer, mineraler og flerumættede fedtsyrer og giver en delikat umamismag til buggibollerne. De kan opdrættes på relativt lidt plads, fordi de fra naturens side foretrækker at klumpe sig tæt sammen på mørke steder. De fodres udelukkende med 100% vegetabilsk, pesticidfrit foder. Produktionen er veterinærgodkendt, og der bruges ingen former for antibiotika. Når melormene har den rigtige størrelse, bliver de vasket og blancheret i 4 minutter, hvor de dør øjeblikkeligt ved kontakten med det 90°C varme vand. Blancheringen gør ormene stort set sterile og bevarer deres form, lækre umamismag og saftighed. Når de er kølet af, kommer de igennem en IQF-tunnel. Her bliver hver enkelt melorm lynfrosset, så de er nemme at arbejde med i køkkenet.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr200 gr/pk
Opr. landBelgien
PakningGASPAKKET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.