Danske frilandssnegle blancheret

Danske frilandssnegle blancheret


Varenummer: 7202223 PK
Dette er historien om to ildsjæle der forfulgte en drøm om at være mere ude i naturen som selvstændige. Ditte og Carsten har nu en sneglefarm ved Roskilde som de lægger alt deres hjerteblod i.
Ditte havde længe haft en drøm om at være mere ude i naturen og hun sagde sit 9-17 job op for at starte sneglefarmen op.
Plettet voldsnegl er lidt mindre end en vinbjergsnegl og en udsøgt spisesnegl. Sneglene lever det gode liv i det grønne hvor de kan spise masser af vinterraps og en melblanding fra Frankrig.
Ditte og hendes mand bruger minimum 2,5 time på sneglefarmen hver dag. I høstsæson hjælper familie, venner og frivillige til med at høste, rense og blanchere.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 pk/krt
Pakkestr96 stk/pk - min. 830 gr/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.