Frilandskylling Natur og Respekt

Frilandskylling Natur og Respekt


Varenummer: 1205701 KRT
Natur og Respekt-kyllingens kød er mørt og saftigt med en fast struktur. Smagen er fyldig, men mildere end i andet fransk frilandsfjerkræ. Kyllingen er luftkølet, ikke vandkølet efter slagtning, så kødet har ikke trukket unødigt vand ind og svinder ikke ved tilberedning. Fjerkræspecialisten SNV opdrætter og slagter Natur og Respekt-kyllingerne i Normandiet. Kyllingerne er indendøre i kyllingehuse med god plads de første 28 dage for at samle kræfter til at leve udenfor. Efter 28 dage går kyllingerne ude på store græsarealer og kan søge skygge i deres kyllingehuseNatur og Respekt-kyllingerne er en krydsning, der forener den langsomtvoksende Label Rouge-kyllings stærke ben og sunde muskulatur med den hurtigtvoksende, konventionelle kyllings kødfylde. Kyllingerne slagtes efter 56 dage.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,6-1,8 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.