Frilandsand, canette Loué

Frilandsand, canette Loué


Varenummer: 1507001 KRT
Den lækre Label Rouge berbericanette har vraltet rundt og guflet sig mæt i græs og små snegle som tilskud til deres 100% vegetabilske, GMO-fri foder fra Loués egen fodermølle, så den er fuld af smag og passer lige til to personer. Loués berberiænder opdrættes af dedikerede landmænd, der avler efter den gode smag og dyrevelfærd, og ænderne har da også fået det fornemme, franske kvalitetsstempel Label Rouge. Berberiænderne tørslagtes efter 70 dage og lever dermed ca. dobbelt så længe som konventionelle ænder. Tørslagtning, hvor ænderne dyppes i voks, og fjerene skrabes af, bevarer den lækre andesmag bedre end vådslagtning, og kødet suger ikke unødigt vand.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
Pakkestr1,3-1,8 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.