Frankfurter

Frankfurter


Varenummer: 7901221 KRT
Frankfurteren indeholder 73% svinekød, så den får en dejligt fyldig kødsmag og et godt knæk. Pølsen er røget over bøgeflis og kogt, så den bare skal grilles nogle minutter, før gæsterne kan sætte tænderne i den. De lækre pølser bliver produceret af Flæsk & Co. i Skurup i Skåne. Flæsk og Co. har produceret forædlede kødprodukter i mere end 20 år, og de har altid sat smag og kvalitet i højsædet. I dag har Flæsk og Co. udviklet et stort udvalg af velsmagende pølser, der spænder fra de helt traditionelle knæk- og grillpølser med et højt kødindhold til pølser med oksekød, kylling og spændende krydderier. Fabrikken er FSSC 22000-certificeret (FSSC: Food Safety System Certification), en certificering, som gives til fødevareproducenter, der sikrer den højeste fødevaresikkerhed under produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli4,5 kg/krt
Pakkestr150 gr/stk - ca.33 stk/krt
Opr. landDanmark
PakningUINDPK
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.