Ande foie gras

Ande foie gras


Varenummer: 2291303 STK
Oprindeligt lavede man foie gras på gæs men i dag laves der i Frankrig langt mere ande foie gras end gåse foie gras. De bedste ande foie gras fås ved at krydse en berberiand med en Peking and, hvorved der fremkommer en “Meulard and”.  Ænderne lever i Sydvestfrankrig på friland i flokke på 600-1500 fugle de første 10 uger af deres liv. Labeyrie i Sydfrankrig garanterer os ande foie gras produceret udelukkende i ”Sud Ouest” – det sydvestlige Frankrig. Her produceres der udelukkende på mindre gårdbrug, hvorfra Labeyrie er omhyggelige med at udvælge de bedste kvaliteter til os.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 ds/krt
Pakkestr100 gr/ds
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.