Foie fin

Foie fin er en gastronomisk og eksklusiv specialitet af fransk tilberedt andelever uden tvangsfodring af ænderne.
Foie fin bliver produceret på Moskus ænder og Peking ænder. De slagtes efter 12 uger når de vejer omkring 4,5 kg. Der er streng kontrol med ændernes levevilkår ligesom sporbarhed og kvalitetskontrol er i orden hele vejen fra opdræt til produktion.  
Foie fin har en fin og delikat smag. Brug foie fin som appetizer på en canapé med et glas champagne eller forret på ny ristet brød eller på en bund af sprød salat med landbrød et glas sauternes til.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.