Fassnkok

Fassnkok


Varenummer: 3707403 KRT
Fasankokken er lidt større og mere kødfuld end fasanhønen, ca. 650-900 g. Kødet er meget magert med en lækker vildtsmag. Tilsæt gerne fedtstof, fx bacon eller spæk, under tilberedningen. Fasaner hører ikke naturligt hjemme i Danmark, men er blevet udsat til jagt – og i dag kan man nærmest ikke gå forbi en mark uden at være ved at jokke på en fasan. Fasanerne spiser urter langs grøftekanter, i læhegn og på markerne og hapser også insekter og snegle. Fasankokke må skydes fra 1. oktober til 31. januar. Fuglene er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 stk/krt
Pakkestr600-900 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.