Fasanhøne flået

Fasanhøne flået


Varenummer: 3702403 KRT
Fasanhønen er lidt mindre end fasankokken, ca. 450-700 g. Den har en mildere smag end kokken med meget magert kød. Tilsæt gerne fedtstof, fx bacon eller spæk, under tilberedningen. Fasaner hører ikke naturligt hjemme i Danmark, men er blevet udsat til jagt – og i dag kan man nærmest ikke gå forbi en mark uden at være ved at jokke på en fasan. Fasanerne spiser urter langs grøftekanter, i læhegn og på markerne og hapser også insekter og snegle. Fasanhøner må skydes fra 1. oktober til 31. december, mens kokkene må skydes helt frem til 31. januar. Fuglene er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 stk/krt
Pakkestr450-600 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.