Fasanbryst u/skind på guldbakke

Fasanbryst u/skind på guldbakke


Varenummer: 3707223 PK
Fasanbryst lyder fint og eksklusivt, men er i virkeligheden meget nemt at have med at gøre. Men det behøver du jo ikke at fortælle dine gæster...Fasanbrystet uden skind vejer ca. 100 g. Kødet er meget magert med en mild vildtsmag. Tilsæt gerne fedtstof, fx bacon eller spæk, under tilberedningen. Fasaner hører ikke naturligt hjemme i Danmark, men er blevet udsat til jagt – og i dag kan man nærmest ikke gå forbi en mark uden at være ved at jokke på en fasan. Fasanerne spiser urter langs grøftekanter, i læhegn og på markerne og hapser også insekter og snegle. Fasanhøner må skydes fra 1. oktober til 31. december, mens kokkene må skydes helt frem til 31. januar. Fuglene er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 pk/krt
Pakkestr2-3 stk/pk - min. 200 gr/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.