FAQ

Hvem kan handle hos Kalu ? 
Alle der har en grossistvirksomhed kan handle hos Kalu. Privatpersoner er altid velkomne til at ringe eller skrive til os og få information om vores produkter.

Hvor kan man købe Kalus produkter ? 
Du kan som privatperson finde Kalus produkter i køle- og frysedisken hos supermarkeder og hos slagtere, specialbutikker og delikatesser. Ring til os, hvis du søger en vare. 

Hvem laver Kalus opskrifter ? 

Vi har fået nogle af de kokke vi har interviewet gennem tiderne til at lave nogle super opskrifter til os, men størstedelen af vores opskrifter er lavet af den fantastiske autodidakte kok, Birgit Ottesen. 

Hvad er et supremebryst ? 

Supreme er en fjerkræudskæring hvor skindet og vingebenet stadig sidder på brystet. 

Hvad betyder confit ? 

Confit kommer af ordet confire = sylte. Confiterede produkter er kogt i fedt. 

Hvad er Wagyu ? 

Wagyu er ausraliernes svar på Kobe kød. Japanerne har altid holdt på deres specialitet og har ikke villet eksportere hverken kød eller avlsdyr. Men i 1976 lykkedes det at smugle 4 tyre til USA og dermed var der skabt et grundlag for en produktion af Wagyu kød andre steder i verden. I dag importeres Wagyu-kødet til Europa fra Australien. Dyrene er en krydsning mellem den oprindelige japanske race og ko racen Aberdeen Angus. Dyrene har gået ca. 400 dage på græs og efterfølgende 400 dage i "feed lot", hvor de tager ca. 1 kg på om dagen og opbygger den berømte fedtmarmorering. "wa" betyder japansk og "gyu" betyder kvæg.

Hvad er Cecina ?
Cecina de Léon er en spansk specialitet. Det er tørret, letrøget oksekød som smager helt fantastisk i tynde skiver.

Hvad er Rillettes ?
Rillettes er en fransk specialitet og kan laves på al slags kød. Kødet koger i eget fedt, til det er helt mørt. derefter skæres det i små stykker og tilsættes så meget fedt at det bliver en smørbar masse, der til sidst hældes på forme. 

Bestilling

Hvem kan handle hos Kalu? 
Alle der har en grossistvirksomhed kan handle hos Kalu. Privatpersoner kan som noget nyt er altid velkomne til at ringe eller skrive til os og få information om vores produkter.

Hvordan lægger jeg en ordre hos Kalu?
Du kan afgive din ordre i vores webshop her på kalu.dk, pr. telefon: 33 24 12 22 eller på mail ordrer@kalu.dk

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.