Irsk fårefilet

Irsk fårefilet


Varenummer: 6572201 PK
Fårefileten forener det møre og delikate fra fileten med den lækre, fyldige smagsoplevelse fra det mere modne kød. De irske får går ude på friland det meste af deres liv. Det giver kød med masser af smag og tekstur og en sund muskelfylde. Det møre, fedtfattige filetkød, der på lammet er så mildt i smagen, får hos fåret en dejlig, fyldig smag. Irland kaldes ikke for ingenting Den grønne ø. Klimaet er mildt og fugtigt, og det bakkede landskab bølger af græs det meste af året. Her har irlændere opdrættet får i århundreder, og lammeproduktionen er den dag i dag præget af mindre, familieejede fårebrug. Fårene går ude og mæsker sig i det frodige græs næsten hele året, så de både får godt med motion og en lækker smag. Fårene slagtes, når de er mindst 12 måneder. Irish Country Meats er specialister i lammekød og henter lammene direkte hos de små avlere, så der er fuld sporbarhed hele vejen igennem produktionen.
Vis mere
Vis mindre
Colli10-15kg
Pakkestr2-2,5 kg /pk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.