Elsdyrkød i tern

Elsdyrkød i tern


Varenummer: 5778601 PK
Elsdyrkødet er magert og mørt og har en dejligt fyldig vildtsmag. Kødet er skåret i pæne tern, der er lige til at komme i gryden.  Elgen er verdens største hjorteart, og det enorme dyr kan vokse til en skulderhøjde på over to meter – den er dermed højere end de fleste heste. Den lever vildt i fugtige skov- og søområder, bl.a. i Sverige og Norge, og i 2015 blev der også udsat en lille elgbestand i Lille Vildmosen i Nordjylland. Elgen lever primært af blade og vandplanter. Den er en dygtig svømmer og kan dykke op til 6 meter for at finde føde – eller svømme over Øresund fra Sverige til Danmark! Du kan få frisk elg fra Sverige fra midten af oktober til slutningen af februar. Først på sæsonen kommer kødet primært fra elge i Nordsverige, mens det sidst på sæsonen kommer fra elge i Sydsverige.
Vis mere
Vis mindre
ColliCa.10 kg /krt
Pakkestr2,5 kg/pk - 4 pk/krt
Opr. landSverige
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.