Dyresteg af hals/bov uden ben

Dyresteg af hals/bov uden ben


Varenummer: 5083303 KRT
Giv dyrestegen lidt tid og lidt kærlighed og et godt skvæt rødvin – du vil ikke fortryde det! Dådyrboven er mørk i kødet og mager med en relativt grov struktur og en mild, sødlig vildtsmag. Den indeholder en del bindevæv og sener, men bliver aldeles smørmør, når den langtidstilberedes. De dådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk dåvildt fra 1. september til 31. januar. Ind imellem kan vi også tilbyde frisk, farmet dåvildt uden for den almindelige jagtsæson. Du kan få udskæringer af dådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr575-625 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.