Krondyrsteak

Krondyrsteak


Varenummer: 5379323 PK
Krondyrsteaks gør det nemt og hurtigt at få vildt på menuen. Kast lidt nødder, æbler, svampe og rodfrugter efter dem, og du har et festmåltid. Krondyrfileten er mør og mager med en mørkerød farve og en fin struktur. Smagen kan variere afhængigt af dyrets føde, men er generelt mildere end meget andet dyrevildt. De krondyrudskæringer, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk kronvildt fra 1. september til 31. januar og udskæringer af krondyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr130 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landNew Zealand
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.