Rådyrryg

Rådyrryg


Varenummer: 5171021 STK
Rådyrryggen er fyldig i smagen og bliver et sandt festmåltid, når den parres med ristede svampe, sensommerbær og bagte rodfrugter. Rådyrets kød er mørkerødt og magert med en fast struktur og en fyldig, sødlig vildtsmag. Da dyrene aflives ved skud, løber blodet ikke fra kødet, og det skal derfor tilberedes med omhu for ikke at blive tørt. De rådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få sommerbukke fra 16. maj til 15. juli. Ellers fås rådyr fra 1. oktober til 31. januar. Du kan få udskæringer af rådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 stk/krt
Pakkestr2-3 kg/stk - 1 stk/pk
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.