Dådyrryg

Dådyrryg


Varenummer: 5271021 STK
Tilbered dådyrryggen helt klassisk mormorstyle med brun sovs, smørristede aspargeskartofler og ribsgelé, eller leg med amerikansk BBQ-smag og tilbehør, der passer fint til den sødlige vildtsmag. Dådyrryggen kommer med mørbrad og er mør og mager med en relativt grov struktur og en mild, sødlig vildtsmag. De dådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk dåvildt fra 1. september til 31. januar. Ind imellem kan vi også tilbyde frisk, farmet dåvildt uden for den almindelige jagtsæson. Du kan få udskæringer af dådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr4-7 kg/stk
Opr. landTyskland
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.