Dådyrryg

Dådyrryg


Varenummer: 5271001 KRT
Dådyrryggen  er mør og mager med en relativt grov struktur og en mild, sødlig vildtsmag. Går man en tur tidligt om morgenen eller først på aftenen i et skovområde med en blanding af løv- og nåletræer, kan man være heldig at få øje på Danmarks næststørste hjorteart, dådyret. Dyret gufler nemlig helst dugvådt græs og granskud i skumringen, mens det camouflerer sig i løvtræernes flimrende skygge om dagen. Dådyret lever vildt mange steder og holdes på farme og i dyrehaver over hele landet. Den største bestand går i Jægersborg Dyrehave nord for København. De dådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk dåvildt fra 1. september til 31. januar. Ind imellem kan vi også tilbyde frisk, farmet dåvildt uden for den almindelige jagtsæson. Du kan få udskæringer af dådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli3-5 stk/krt
Pakkestr2,5-4,5 kg/stk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.