Krondyrnakkefilet

Krondyrnakkefilet


Varenummer: 5064221 KRT
Krondyrnakkefileten er mør og mager med en mørkerød farve og en fin struktur. Smagen generelt mildere end meget andet dyrevildt. Hjortenes grand old man, krondyret, har vandret i de danske skove siden stenalderen. Dyrene er temmelig sky, så det er sjældent, at man får øje på dem i naturen, men i landets mange dyrehaver kan man komme tæt på de imponerende, store dyr, når de græsser på de åbne sletter. I naturen foretrækker de skovrige områder, hvor de skjuler sig om dagen. Efter solnedgang søger de føde i mere åbent landskab. De lever af græsser, lyng, bark og granskud, men spiser også gerne korn og andre afgrøder. De krondyrudskæringer, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk kronvildt fra 1. september til 31. januar og udskæringer af krondyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli25 kg/krt
Pakkestr5-7 kg pk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.