Kalu Gourmet krondyrmørbrad

Kalu Gourmet krondyrmørbrad


Varenummer: 5372623 STK
Krondyrmørbraden er noget af det absolut fineste vildtkød, du kan servere for dine gæster. Mørt, delikat og helt forrygende med årstidens svampe, kål og syrligtsøde frugter. Det er vel næsten overflødigt at nævne, at krondyrmørbraden er mør. Kødet er magert med en mørkerød farve og en fin struktur. Smagen er generelt mildere end andet dyrevildt. De krondyrudskæringer, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk kronvildt fra 1. september til 31. januar og udskæringer af krondyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 pk/krt
Pakkestr325-450 gr/pk - 1-2 stk/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.