Røget dyrekølle

Røget dyrekølle


Varenummer: 5077321 STK
Den røgede dådyrkølle smager godt på lækkert landbrød eller i en salat med årstidens bær og nødder. Dådyrkøllen er mørk i kødet og mager med en relativt grov struktur og en mild, sødlig vildtsmag, der får modspil af den lette røgning over bøgesmuld. Går man en tur tidligt om morgenen eller først på aftenen i et skovområde med en blanding af løv- og nåletræer, kan man være heldig at få øje på Danmarks næststørste hjorteart, dådyret. Dyret spiser nemlig helst dugvådt græs og granskud i skumringen, mens det camouflerer sig i løvtræernes flimrende skygge om dagen.
Vis mere
Vis mindre
Colli15-20 kg/krt
Pakkestr0,7-1,8 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.