Rådyrkølle

Rådyrkølle


Varenummer: 5174021 STK
Rådyrkøllen er på størrelse med en lammekølle, men med en markant vildtsmag. Klæd den i efterårstoner af røde bær, gule svampe, brune nødder og dybgrøn kål. Rådyrets kød er mørkerødt og magert med en fast struktur og en fyldig, sødlig vildtsmag. Køllen indeholder lidt sener og bindevæv og kan godt tåle længere tids tilberedning. De rådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få sommerbukke fra 16. maj til 15. juli. Ellers fås rådyr fra 1. oktober til 31. januar. Du kan få udskæringer af rådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 kg/krt
Pakkestr1,5-2 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringFROST
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.