Rådyrkølle

Rådyrkølle


Varenummer: 5174001 KRT
Rådyrets kød er mørkerødt og magert med en fast struktur og en fyldig, sødlig vildtsmag. Køllen indeholder lidt sener og bindevæv og kan godt tåle længere tids tilberedning. Rådyret lever vildt over hele landet. Dyrene er ikke større, end at de kan gemme sig i krat og buskads, så de trives både i skovområder og i mere åbent landskab, og bestanden vokser støt. De små, vævre dyr lader de andre hjortearter om at spise det seje, energifattige græs og mæsker sig i stedet i urter og små skud og knopper fra buske og træer – til mange haveejeres fortrydelse. De rådyr, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få sommerbukke fra 16. maj til 15. juli. Ellers fås rådyr fra 1. oktober til 31. januar. Du kan få udskæringer af rådyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,5-2 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.