Krondyrkølle uden ben

Krondyrkølle uden ben


Varenummer: 5576021 STK
Den udbenede krondyrkølle kan både skæres ud til steaks og serveres som en imponerende steg med efterårets rodfrugter, kål og svampe til. Krondyrets kød er magert og mørkerødt. Smagen kan variere afhængigt af dyrets føde, men er generelt mildere end meget andet dyrevildt. Køllen kan med sit indhold af sener og bindevæv godt tåle længere tids tilberedning. De krondyrudskæringer, du kan købe hos Kalu, bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold. Du kan få frisk kronvildt fra 1. september til 31. januar og udskæringer af krondyr på frost hele året.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 kg/krt
Pakkestr5-8 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.