Dyrekød 1 til ragout

Dyrekød 1 til ragout


Varenummer: 5064001 PK
Dyreragout er fyldig og prisvenlig herremad, der luner på en kold vinterdag. Dyrekødet er magert og mørt og har en dejligt fyldig vildtsmag. Kødet kommer i mindre stykker, der kan skæres til efter behov. I mange danske skove og hegn kan man være heldig at få øje på et rådyr, et dådyr eller – hvis man er meget heldig – en kronhjort, når de gumler græs og urter i skumringen. Ind imellem er der også en elg, der forvilder sig over sundet fra Sverige, men den tæller vi normalt ikke med i Danmarks hjortebestand. Nogle af hjortearterne opdrættes også på farme og i dyrehaver. Her bliver dyrene fodret med hø om vinteren, så de ikke piller barken af alle træerne, og dyrehavens dygtige forstmænd regulerer bestanden i jagtsæsonen. Dyrene bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 pk/krt
Pakkestr2,5 kg/pk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.