Dyrekød 1 i tern

Dyrekød 1 i tern


Varenummer: 5064101 KRT
Dyrekødet i tern giver nemt smag til din dyreragout – bare ned i gryden med lidt rødvin og urter, og huhej, vilde dyr, så har du en skøn og fyldig efterårsret til dine gæster. Dyrekødet er magert og mørt og har en dejligt fyldig vildtsmag. Kødet er skåret i pæne tern, der er lige til at komme i gryden. I mange skove og hegn kan man være heldig at få øje på et rådyr, et dådyr eller – hvis man er meget heldig – en kronhjort, når de gumler græs og urter i skumringen. Nogle af hjortearterne opdrættes også på farme og i dyrehaver. Her bliver dyrene fodret med hø om vinteren, så de ikke piller barken af alle træerne, og dyrehavens dygtige forstmænd regulerer bestanden i jagtsæsonen. Dyrene bliver naturligvis dyrlægekontrolleret og slagtet under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 pk/krt
Pakkestr2,5 kg/pk
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.